Sulje ikkuna

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään tai rekisteröidy käyttäjäksi.
Rekisteröityneet käyttäjät saavat väliaikaisen oikeuden Suokko Timanttien hintatietoihin.

Kirjaudu > Unohditko salasanan?
Sulje ikkuna

Rekisteröidy käyttäjäksi

Saat tunnukset heti sähköpostiisi ja oikeutesi sivustolle aktivoidaan mahdollisimman pian.

Rekisteröidy >
security Rekisteröidy >

Tarkista lomake. Kaikki tiedot on pakollisia.

Rekisteröityminen onnistui

Tunnukset Suokko Timantit sivulle saapuvat pika puoliin sähköpostiisi.
Mikäli et saa sähköpostia meiltä tunnin sisällä, tarkista ensin roskapostisi ja ota sen jälkeen meihin yhteyttä mikäli tunnuksia ei vieläkään ole saapunut.

Kaikki rekisteröitymiset tarkistetaan ja tunnuksesi aktivoidaan mahdollisimman pian. Aktivoiminen vahvistetaan sähköpostitse, jonka jälkeen sivuston hintatiedot on käytössäsi. Rekisteröitymisesi on aktiivinen 14 päivää. Mikäli tämän jälkeen vielä tarvitset oikeuksia, tulee sinun aktivoida tunnuksesi uudelleen.

Sulje ikkuna

Kirjaudu sisään

Anna rekisteröity sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme sinulle uuden salasanan.

Lähetä pyyntö >

Tarkista lomake. Kaikki tiedot on pakollisia.

Salasanan uusimispyyntö lähetetty. Tarkista sähköpostisi.

Sulje ikkuna

Huomio:

Käyttäjätunnustasi ei ole vielä aktivoitu. Aktivointi tapahtuu mahdollisimman pian. Saat tästä vielä vahvistuksen sähköpostiisi.

Sulje ikkuna

Huomio:

Suokko Timantit käyttäjätilisi ei ole enää aktiivinen. Tilin aktivointi on voimassa 14 päivää kerrallaan. Mikäli haluat jatkaa oikeuksiasi, tulee sinun rekisteröityä uudelleen.

Rekisteröidy >

Etsiessäsi sopivan kokoista timanttia karaattirajaus on käyttökelposin työkalu. Helpointa on laittaa karaattiraja numeroina hakukenttään ja hienosäätää kytkimiä nuolinäppäimillä. Käytä pilkun sijasta pistettä desimaaliluvuissa.

Hionnan laatua ei voi kylliksi korostaa. Hionta saa timantin loistamaan kirkkaasti. Liukukytkimillä on hyvä ensin säätää haku vaikka aktivoimaan vain kahta parasta laatua. Voit aina laajentaa hakua.

Excellet haku tuo myös Ideal hiontaiset timantit näkyviin.

Joissakin todistuksissa ei ole erillistä yleisarvosanaa hionnalle, ko tapauksessa haku tulee mittasuhteiden arvosanasta.

Käytä liukukytkimiä rajataksesi värihakua. Nuolinäppäimet ovat hyvänä apuna hienosäädössä. Lue väreistä lisää Finn Diamondsin timanttitieto osiosta.

Puhtaden suhteen kannattaa olla aika liberaali. Kukaan ei erota pieniä sulkeumia ilman suurennuslasia. Käytä liukukytkimiä rajataksesi hakusi aktvoimaan vain sinulle sopivia timantteja.

Lyhenteet viittaavat laboratorioon joka on laatinut timantille raportin. Voit käyttää laboratoriota hakuriteerinä.

 
 

Jokaisella on omat kriteerinsä timanttien suhteen. Finn Diamondsin hakukone osaa erotella sinulle parhaiten sopivan timantin muista. Vasemmalla puolella sivua on liukukytkimiä joita käyttämällä saat takennettua hakuehtoja. Haun tulokset tulevat isoon tuloskenttään. Tuloskentän hakuehtojen mukaisia timantteja voit järjestellä haluamaasi järjestykseen.

Valitse timanttivertailuun enintään 8 parasta timanttia. Painamalla Vertaile nappia aukeaa uusi vertailusivu valitsemillesi timanteille. Vertailusivulta pääset takaisin tälle hakusivulle siten että selain muistaa aiemmat hekuehtosi.

Jos klikkaat Aukaise nappia rivin päässä pääset katsomaan timantin yksityskohtaisia tietoja.

Onnea hakuun!

 
 

Olet valinnut maksimimäärän timantteja tähän koruun. Jos haluat muuttaa valintojasi, poista ensin jokin valituista timanteista.

Your account is activated.

Suokko Timanttikorut Kauppiaat

Suokko Timanttikoruja myydään maanlaajuisesti valikoiduissa myymälöissä.

Tutustu oheisen kartan avulla oman läänisi Suokko Timanttikorut kauppiaisiin.


Löydä lähin jälleenmyyjäsi

Suomen kartta Ahvenanmaan Lääni Etelä-Suomen Lääni Itä-Suomen Lääni Länsi-Suomen Lääni Oulun Lääni Lapin Lääni